05/10/2021

Οι γρήγοροι και απαιτητικοί ρυθμοί της σύγχρονης ζωής έχουν θέση ως προτεραιότητα την άνεση στο ντύσιμο. Γι᾽ αυτό και το αμερικάνικο brand U.S. Polo Assn. εστιάζει στην δημιουργία comfy συλλογών που καλύπτουν τις ανάγκες ντυσίματος σε κάθε περίσταση, με βάση πάντα τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Το brand U.S. Polo Assn. έχει παρουσία σε πάνω από  180 χώρες παγκοσμίως. Δημιουργεί συλλογές ενδυμάτων για άνδρες, γυναίκες και παιδιά, καθώς και αξεσουάρ, υποδήματα και είδη ταξιδιού. Χωρίς να θυσιάζει την κομψότητα, το U.S. Polo Assn. διακρίνεται στο χώρο της μόδας χάρη στα διαχρονικά αλλά και άνετα κομμάτια του, τα οποία ξεχωρίζουν χάρη στις μίνιμαλ γραμμές τους, τις ποιοτικές υφές τους αλλά και τον στιλάτο και πρακτικό σχεδιασμό τους.

Έτσι, στη νέα του συλλογή για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 το U.S. Polo Assn. αποθεώνει για άλλη μια φορά το κλασσικό αμερικανικό στιλ, μέσα από sports-inspired κομμάτια που αυτή τη σεζόν διατίθενται σε μια ευφάνταστη χρωματική παλέτα που θυμίζει Φλόριντα και προμηνύει, πιο φωτεινές και πιο αισιόδοξες μέρες.

Μετά από μια αρκετά δύσκολη περίοδο, το αμερικανικό brand επιδιώκει μέσα από τη νέα του συλλογή να δώσει μια πιο θετική νότα στο καθημερινό ντύσιμο, με ζωηρά χρώματα και patterns. Μπλουζάκια, μαγιό και φορέματα σε παστέλ αποχρώσεις του πράσινου, του μπλε, του ροζ και του κίτρινου αλλά και prints όπως ριγέ, συνθέτουν την πιο κομψή και στιλάτη καλοκαιρινή κολεξιόν του U.S. Polo Assn.

Βεβαίως, τόσο από την ανδρική όσο και από  γυναικεία και την παιδική συλλογή δεν λείπουν τα χαρακτηριστικά στοιχεία του brand και τα εμβληματικά, iconic σχέδια του όπως polo shirts με τις κλασσικές ρίγες στους χρωματισμούς του κόκκινου, του μπλε και του άσπρου, logo μπλουζάκια, άνετα sweatshirts, ανάλαφρα παντελόνια, cool sneakers, αξεσουάρ όπως τσάντες και καπέλα. Αλλά, και denim κομμάτια όπως jeans, denim jackets και τζην βερμούδες για το καλοκαίρι. Στοχεύοντας μάλιστα στη βιωσιμότητα, το αμερικανικό brand κατασκευάζει τα denim κομμάτια τού που φτιάχνονται στις ΗΠΑ και σε μερικές άλλες χώρες, από ανακυκλωμένα μπουκάλια νερού και από sustainable υλικά, με παραγωγικές μεθόδους που δεν είναι επιβλαβές στο περιβάλλον.

Στην νέα συλλογή του U.S. Polo Assn. λοιπόν, οι καταναλωτές εκτός από το ότι μπορούν να ανακαλύψουν κομμάτια σε ζωηρά χρώματα που θα δώσουν ένα twist στο smart casual ντύσιμό, μπορούν να βρουν και όλα όσα χρειάζεται κάθε μέλος της οικογένειας τους στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα.

Ολόκληρη η γκάμα της U.S. Polo Assn, διατίθεται αποκλειστικά στη Λευκωσία (Mall of Nicosia), Λεμεσό (Λεωφ. Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 3ου, 164), Λάρνακα (Ερμού 54-56), Πάφο (Kings Avenue Mall) και στο Παραλίμνι στα καταστήματα Perfetto Uomo- Figlioli.

H Londou Bros είναι αντιπρόσωπος του αμερικανικού brand σταθερά από το 2010.