07/30/2021

Η κληρονομιά και το μέλλον μιας επωνυμίας που δεν έχει χάσει ποτέ τη δημοτικότητά της.

GDZ_3380.jpg

Η MCS ιδρυόμενη τη δεκαετία του 1970 προς τιμή του άντρα εκείνου που λατρεύει τα ταξίδια, τη φύση και την περιπέτεια, έχει συνδυάσει τον θρυλικό τρόπο ζωής της Αμερικανικής Δύσης με τη μεγάλη κληρονομιά της ιταλικής μόδας από τη δεκαετία του 1980.

GDZ_3067.jpg

Η MCS Marlboro Classics ήταν αναμφίβολα ένα από τα εμπορικά σήματα με τη μεγαλύτερη επιρροή στην ανδρική μόδα σε όλο τον κόσμο, ένα πολιτιστικό και στιλιστικό ορόσημο που έχει μεγαλώσει σε δημοτικότητα κατακτώντας τις καρδιές εκατομμύρια θαυμαστών ανά το παγκόσμιο.

G85_1281.jpg

Τώρα η επωνυμία επιστρέφει στις ρίζες της, παίρνοντας το ιστορικό λογότυπο που προέρχεται από το Marlboro Man, μια ιδέα που δημιούργησε η επίσης θρυλική διαφημιστική εταιρεία Leo Burnett το 1954, επιστρέφοντας στα πολύτιμα αρχεία της για να παρουσιάσει μια συλλογή εμπνευσμένη έντονα από την ιστορία της και τις εικόνες που έχουν καθορίσει την επιτυχία της ως premium casual brand.

GDZ_3496.jpg

Η MCS Marlboro Classics είναι κάτι περισσότερο από μια μάρκα μόδας: αυτή η νέα περιπέτεια σηματοδοτεί την επιστροφή ενός θρύλου που δεν έχει σταματήσει ποτέ να εμπνέει όνειρα.

GD8_3972.jpg

Η Londou Bros θα κάνει την εισαγωγή της επωνυμίας στην Κυπριακή αγορά, δειγματίζοντας την περίοδο Άνοιξη / Καλοκαίρι 2022.