07/11/2023

Τη Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023 ανακοινώνεται επίσημα η έναρξη συνεργασίας των δύο εταιρειών, κατά την οποία η C&C LONDOU BROS αποτελεί αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Lyle & Scott στην Κύπρο. Οι δύο εταιρείες αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για μια επιτυχημένη και ισχυρή παρουσία του brand στην κυπριακή αγορά.

Η Lyle & Scott, με παράδοση που χρονολογείται από το 1874, όταν ο William Lyle και ο Walter Scott ιδρύουν την εταιρεία στην πόλη Hawick της Σκωτίας, διακρίνεται για τον απαράμιλλο συνδυασμό της κλασικής αισθητικής με τη σύγχρονη αίσθηση της μόδας.

Με το πέρασμα των ετών, η επωνυμία εξελίχθηκε διεθνώς. Το 1926, παρουσίασε το εμβληματικό λογότυπο της "Golden Eagle" (Χρυσός Αετός), το οποίο έγινε σύμβολο της υψηλής ποιότητας και του αυθεντικού στυλ που αποτελεί τη βάση του brand μέχρι σήμερα.

3 (16).png

Η Lyle & Scott συνεχίζει να εξελίσσεται και να προσαρμόζεται στις ταχύρρυθμες αλλαγές στον κόσμο της μόδας, διατηρώντας πάντα την ποιότητα και την αυθεντικότητα που τη χαρακτηρίζει.

Με πλούσια ιστορία, άμεσα συνυφασμένη με τον αθλητισμό, έχει καθιερωθεί ως “the original golf brand”, για περισσότερο από μισό αιώνα. Η δέσμευσή της στην αριστεία οδήγησε την ομάδα σχεδιασμού στη δημιουργία ενδυμάτων αποκλειστικά αφοσιωμένα στο άθλημα, που βελτιώνουν την απόδοση, ενώ παράλληλα εκπέμπουν κομψότητα.

2 (2).png

Τη δεκαετία του 1980, το ταξίδι προς την κορυφή συνεχίζεται, καθώς επιτυγχάνει να καθιερωθεί ως σύμβολο και στον κόσμο του ποδοσφαίρου “From the terrace to the pitch”. Μέσα από κορυφαίες συνεργασίες με ποδοσφαιρικές ομάδες, η Lyle & Scott επενδύει στην επόμενη γενιά πρωταθλητών και το μέλλον του ποδοσφαίρου, αγκαλιάζοντας την ευρύτητα (inclusiveness) και την πολυπολιτισμικότητα (diversity).

image (14).png

«Είμαστε υπερήφανοι για την ευκαιρία να συνεργαστούμε με μια τόσο αναγνωρίσιμη και αξιόλογη επωνυμία, όπως η Lyle & Scott. Αναγνωρίζουμε την απόλυτη αφοσίωση του brand στην ποιότητα και την αισθητική, η οποία συνάδει με τις αξίες και την προσήλωσή μας στην αριστεία.»

-Χαράλαμπος Χαραλάμπους Λόντου, CEO & Co-Founder Londou Bros

H C & C Londou Bros LTD ιδρύθηκε το 1996. Στα είκοσι επτά χρόνια λειτουργίας της κατάφερε να κατακτήσει ηγετική θέση στον τομέα των ειδών ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ στην Κύπρο ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας κορυφαίων brands, όπως Elisabetta Franchi, U.S. Polo Assn., Liu Jo, Just Cavalli, Imperial κ.ά..

Με την ανακοίνωση της συνεργασίας τους, το brand Lyle & Scott και η εταιρεία C&C Londou Bros με πυξίδα το κοινό τους όραμα, υπόσχονται μια ομαλή και επιτυχημένη πορεία στην κυπριακή αγορά με γερά θεμέλια και υψηλούς στόχους.