02/18/2021

Ανταποκρινόμενη τόσο στους γρήγορούς ρυθμούς με τους οποίους εξελίσσεται ο χώρος της μόδας, όσο και στις απαιτήσεις των fashionistas που επιθυμούν συνεχή ανανέωση της γκαρνταρόμπας τους, η Londou Bros έρχεται να ταράξει τα νερά της εγχώριας αγοράς με Prêt-à-porter συλλογές, αποτελούμενες από fashionable κομμάτια, ακολουθώντας όπως πάντα τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Κάθε βδομάδα παραλαμβάνονται καινούργιες, ετοιμοπαράδοτες συλλογές από Ιταλία, Αγγλία και Γερμανία, τις οποίες οι συνεργάτες μας μπορούν να παραλάβουν κατά την επίσκεψη τους στο χώρο μας, με άμεση παράδοση οπουδήποτε χωρίς επιπλέον χρέωση.

Παράλληλα, τόσο οι υφιστάμενοι όσο και οι καινούριοι μας συνεργάτες, διατηρούν δικαίωμα πρόσβασης στην κορυφαία πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου NUORDER*, 24 ώρες το 24ώρο, μέσω της οποίας μπορούν να περιηγηθούν σε προιόντα και να κάνουν έξυπνες και γρήγορες αγορές.

Για περισσότερες πληροφορίες ή ραντεβού, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω email στο sales@londoubros.com ή στα τηλέφωνα 24 634986 μεταξύ των ωρών 08:30 - 17:00 ή στο 99 682611 (Ηλιάνα Αγγελή - Fast Fashion Departmental Manager).

*Για πρόσβαση στην πλατφόρμα NUORDER, μπορείτε να αποταθείτε στο BUSINESS AREA της σελίδας μας.